Workshops

Workshop stoken zonder overlast in Driel

Veel stokers denken dat ze goed stoken en dus geen overlast geven. Als ik met deze stokers praat blijkt dat ze, vrij eenvoudig, zelf nog veel kunnen doen om echt beter te stoken. Goed voor jezelf, het milieu en de buren! 

Workshops stoken zonder overlast op eigen locatie

Het is mogelijk om in je eigen dorp, buurt, voor je vriendenclub de workshop te organiseren.

We kunnen in je eigen kachel stoken of met kachels die we meenemen. Wil je weten wat er kan? Neem contact op.

Thema workshops inclusief proeverij

Thema workshops: combinatie van het nuttige met het aangename. We gaan samen pizza's bakken in een hout gestookte pizzaoven. Afhankelijk van het thema gaan we ook wijn, bier, whisky of streekproducten proeven.

Onze workshops

De houtkachel staat voor sfeer, gezelligheid en warmte. Maar hij kan voor de buren behoorlijk veel overlast geven als de houtkachel niet goed wordt gestookt. Het doel van de workshops is je te leren wat goed stoken is, zodat jij geen overlast geeft. 

Tijdens de workshop "stoken zonder overlast" leer je op een ontspannen, gezellige manier, wat daar voor nodig is. Hiervoor nemen we alle tijd voor vragen, ook voor specifieke vragen over je eigen kachel, hout of rookkanaal.  

De workshop kan, in overleg, ook op een eigen locatie gegeven worden.

Bij de thema workshops combineren we goed leren stoken met het aangename. We gaan bijvoorbeeld lekkere streekproducten, wijnen, bijzondere biersoorten of whisky's proeven. De basis is steeds samen echte Italiaanse pizza's bakken en samen leren goed stoken. 

Gewoon een gezellige avond met z'n allen: eten, proeven, ervaringen delen en goed stoken. 

Locatie

De thema workshops worden in principe bij Skantiek houtkachels in Driel gehouden.  

Tip

Bij de thema workshops gaan we samen pizza bakken en er is brood, salade (natuurlijk ook vegetarisch), verschillende kazen etc, kom dus niet met een volle maag😎.

Download de gratis video "goed stoken in een houtkachel"

Goed stoken is niet zo moeilijk maar je moet het wel een keer uitlegd hebben gekregen. De video is een mini cursus houtstoken. In de workshop "stoken zonder overlast" vertellen we je nog veel meer!