Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Op alle overeenkomsten tussen Skantiek en de klant zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Je kunt deze hier vinden. 


Skantiek werkt niet met vaste prijsafspraken tenzij we dat nadrukkelijk samen overeenkomen. Dit vraagt misschien om wat toelichting.

Tijdens de aanleg van een rookkanaal komt het voor dat de situatie , als we een gat maken in het dak of vloer, maakt dat het nodig is om toch 2 bochten te gebruiken omdat een gording, een vloerbalk net anders loopt dat verwacht. 

Als er een flexibele buis getrokken moet worden schatten we de lengte in door verdiepingen te tellen en plafond hoogtes te schatten. En dan kan het best een meter meer of minder zijn. De werkelijk lengte reken ik. Dit is vaak ook goedkoper dan een vaste prijs afgeven. Daarvoor zal ik  eerst het kanaal moeten opmeten en moet dus het dak op. Pannen opschuiven en weer terugleggen. 

Daar ben ik daar 1-2 uur mee bezig en berekenen ik. Achteraf een meter buis extra rekenen is  goedkoper. En het is natuurlijk ook zo dat die extra meter gewoon nodig is.

Als ik een vaste prijs moet geven voor installatie moet ik er van uitgaan dat alles tegen zit. Als het dan niet tegenzit heb ik dus geluk want ik krijg extra betaald.

Zo wil ik niet werken. Ik doe mijn best om zo goed mogelijk een eerlijke prijs in te schatten. Als het minder werk is reken ik dat natuurlijk. Als het meer is dan zal ik ook uitleggen waarom het meer is dan de inschatting.

Veel is gebaseerd op het vertrouwen dat ik geen kosten ga verzinnen. Als een klant hier geen vertrouwen in heeft moeten ze niet bij mij kopen. 

Een houtkachel kopen is iets heel anders dan een nieuwe stoel, koelkast oid. Het gaat hier om veiligheid, milieu, kwaliteit, service en nazorg. Daar staan wij voor!

Download de gratis video 

"Goed stoken in een houtkachel"

Alles wat u moet weten (en dat is veel meer dan je denkt) om zonder overlast en met minimale uitstoot van schadelijke stoffen je houtkachel te stoken. 
  • Wat is goed brandhout (en niet al het onbehandelde hout is geschikt!)?
  • Hoe steek je de houtkachel aan en vul je hem goed bij?
  • Wat maakt een houtkachel een goede houtkachel?
  • Wat maakt een rookkanaal goed trekkend en veilig?
  • Wat doet een houtrook filter (Abcat) met overlast en milieu?
  • Met welke weersomstandigheden niet stoken?

De fascinatie van vuur, de intense warmte, wegdromen in de dansende vlammen. Zonder zorgen over overlast voor je buren of onnodige milieubelasting!

50%
Direct bekijken
arrow_drop_up arrow_drop_down