Workshop stoken zonder overlast

INSCHRIJVEN

Stoken zonder overlast

Wat is er nu fijner dan s 'avonds , na een drukke dag, tot rust komen bij de houtkachel, genieten van de intense warmte, wegdromen in de dansende vlammen. Niets toch?

Aan dit beeld kan wel een minder romantisch beeld zitten namelijk dat de buren in de stank zitten van de houtrook van jouw houtkachel. Of, nog erger, gezondheidsklachten krijgen van jouw houtkachel. 

Gelukkig is overlast goed te voorkomen maar hoe doe je dat? Hoe weet je of je goed stookt, hoe weet je of je houtkachel nog goed is en of je rookkanaal goed geplaatst is?

In de workshop "stoken zonder overlast" komen al deze onderwerpen, en meer, uitgebreid aan de orde. Na afloop kun je thuis direct aan de gang met je houtkachel veel beter te stoken.

Jij kunt blijven genieten van je houtkachel en de buren hebben geen last van jouw houtrook.

stoken zonder overlast

Ervaringen deelnemers 

We hebben nu , in ruim een jaar, ongeveer 750 cursisten gehad. Als er één rode draad duidelijk is geworden dan is het wel dat vóóraf alle cursisten nagenoeg unaniem zeggen "ik had al veel stooktips gelezen want ik wil geen overlast geven dus ja, ik stook best goed"


Na afloop van de cursus zei bijna iedereen "wat viel dat tegen, wat heb ik een hoop geleerd. Ik had nooit gedacht dat stoken zoveel beter kan met hele praktische, direct toepasbare tips!"

Nieuwe Workshops "stoken zonder overlast"

Wij starten snel weer met nieuwe workshops.

Wil jij weten waneer de workshops zijn? Schrijf je in en ben als eerste op de hoogte.

Your information is safe with us
arrow_drop_up arrow_drop_down