Houtkachel Attika

Houtkachels van het Zwitserse merk Attika behoren al jaren tot de absolute top van de houtkachel merken. Houtkachels van Attika zijn met veel aandacht voor design en details gemaakt. Het is niet voor niets dat Attika al vele malen grote design prijzen wint.

Attika houtkachels zijn niet alleen design. Het zijn ook kwalitatief zeer goede houtkachels. Goed regelbaar zodat u uw houtkachel ook prima kunt stoken in het voor en najaar, als de nachten nog best koud kunnen zijn maar het overdag al aangenaam is. Daarmee kunt ook fors op uw energierekening besparen. Fantastische warmte, een mooie kachel, schoon stokend én u bespaart op uw gasrekening!

 

Attika houtkachels zijn ontworpen om een prachtig vlammenbeeld te geven én die heel goed te laten zien. Grote ruiten, grote brandkamers en vaak een brandkamer op zithoogte. Het automatisch beluchtingssysteem Clever Air werkt erg goed. De kachelruiten zijn met een speciale coating behandeld zodat de ruiten ook mooi schoon blijven. Niet alleen de voorruit maar ook de zijruiten (en dat is niet altijd zo vanzelfsprekend).

 

Niet alleen mooi maar ook schoon, duurzaam en verantwoord

Attika heeft heel goed begrepen dat een houtkachel niet alleen maar mooi moet zijn. Een houtkachel moet ook heel schoon stoken. Attika heeft meerdere modellen, zoals de Attika Nexo, die maar 4mg fijnstof/m3 uitstoten. 10* lager dan de nieuwe normen.

Voor u als koper zeker niet onbelangrijk is service. Attika is een zeer toegankelijk bedrijf voor dealers en Service en Support mogen met recht met een hoofdletter S worden geschreven. Mocht er ooit iets met uw Attika houtkachel zijn dat is het fijn dat service en support niet is gestopt bij de verkoop!

 

Samenvattend staat een houtkachel van Attika voor:

 • prachtig design
 • aandacht voor details
 • hoge kwaliteit
 • prachtig vlammenspel
 • zeer schone verbranding, uw buurt, uw buren zullen u dankbaar zijn

 

Attika, een merk wat uitstekend past in waar Skantiek houtkachels  voor staat, schoon, duurzaam en verantwoord. En als bonus ook nog eens heel mooi.

Omdat u als stoker een belangrijke rol speelt in schoon, duurzaam en verantwoord stoken besteden wij veel aandacht aan u goed te leren stoken. Een win-win-win situatie, u blij met een fantastische houtkachel, uw buurt blij met gezonde lucht zonder stank overlast en wij blij dat iedereen blij is met een fantastische houtkachel die schoon, duurzaam en zonder overlast wordt gestookt!

 

Reactie plaatsen

Download de gratis video 

"Goed stoken in een houtkachel"

Alles wat u moet weten (en dat is veel meer dan je denkt) om zonder overlast en met minimale uitstoot van schadelijke stoffen je houtkachel te stoken. 
 • Wat is goed brandhout (en niet al het onbehandelde hout is geschikt!)?
 • Hoe steek je de houtkachel aan en vul je hem goed bij?
 • Wat maakt een houtkachel een goede houtkachel?
 • Wat maakt een rookkanaal goed trekkend en veilig?
 • Wat doet een houtrook filter (Abcat) met overlast en milieu?
 • Met welke weersomstandigheden moet je niet stoken?

De fascinatie voor vuur, de intense warmte, wegdromen in de dansende vlammen. Zonder zorgen over overlast voor je buren of onnodige milieubelasting!

50%
Direct bekijken